Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un greu al PNL, scenariu INCENDIAR: adevărata miză a jocului Iohannis vs PSD

twitter.com
sah

Președintele Klaus Iohannis a stârnit un val de nemulțumire în rândul electoratului de dreapta, după ce a acceptat desemnarea Vioricăi Dăncilă în funcția de premier. Deputatul PNL, Dan Vîlceanu, susține că adevăratul plan al PSD era să-l pună pe Klaus Iohannis în postura de a o respinge pe Dăncilă, iar apoi ar fi inițiat suspendarea președintelui. Ulterior, cu Tăriceanu locțiitor al președintelui s-ar fi demarat planul pentru eliminarea Laurei Codruța Kovesi.

Citește și: ALERTĂ - Președintele PSD Neamț a fost REȚINUT de DNA

”Doamna Dăncilă a fost propusă de Dragnea, plecându-se de la premisa că președintele nu ar putea accepta o asemenea nominalizare.

Adevăratul plan al lui Dragnea a fost ca președintele să fie suspendat, după ce refuză propunerea PSD- ALDE. În această situație, președintele Senatului ar fi fost președintele interimar al României. În perioada de interimat a lui Tăriceanu, ministrul Justiției ar fi făcut propunerea de revocare a Laurei Codruța Kovesi de la DNA și Tăriceanu ar fi acceptat imediat. După ce ar fi rezolvat problema asta, PSD și ALDE s-ar fi oprit, nu ar mai fi continuat cu referendumul pentru demiterea președintelui, ar fi fost inutil și și-ar fi provocat pierderi politice majore.

Iohannis acceptând propunerea PSD i-a lăsat pe aceștia ca la dentist. Singurul lucru pe care l-au mai putut face psd-istii a fost să-i mulțumească președintelui pentru înțelepciune.”, a explicat deputatul Dan Vîlceanu, pe pagina personală de Facebook.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.