Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un GREU PSD a IZBUCNIT la adresa lui Iohannis: ' Ieșirea lui e STUPEFIANTĂ. A politizat cazul Caracal'

PSD
PSD sigla

Liderul judeţean al PSD Suceava, senatorul Ioan Stan, declară că preşedintele Klaus Iohannis a ''politizat'' cazul de la Caracal, el subliniind că nu există nicio legătură între modul în care s-a intervenit pentru căutarea fetei ucise şi legile justiţiei sau modificările codurilor penale, care nici nu sunt încă în vigoare.

Citește și: BOMBĂ Gheorghe Dincă a fost AUDIAT la Craiova pentru o a TREIA victimă -Telefonul ei a fost găsit în locuinţa criminalului

Într-o ţară dezbinată de ura indusă de personaje al căror rol prevăzut de lege este cu totul altul de cât cel pe care-l joacă în văzul lumii, de personaje în stare să folosească, fără scrupule, în interes electoral personal, o nenorocire ca cea petrecută la Caracal, ieşirea preşedintelui României este stupefiantă de-a dreptul. Întârzierea cu care s-a făcut intervenţia demonstrează că s-a aşteptat ca opinia publică să fie suficient de 'inflamată' pentru ca un nou atac la adresa PSD să fie mai penetrant şi mai eficient în amplificarea urii, instrumentul preferat de Iohannis in activitatea sa de 'preşedinte al tuturor românilor'. În virtutea acestui cult al urii dl. Iohannis nu se sfieşte să mai acuze încă odată, afirmând, fără scrupule, că şi de această guvernarea este vinovată. Atât de 'documentat' este preşedintele şi de informat de propagandiştii statului paralel încât găseşte vinovată modificarea făcută Legilor Justiţiei şi Codurilor penale pentru grozăvia de la Caracal. Asta în condiţiile în care Legile Justiţiei nu au nici o legătură cu procedura de intervenţie într-un asemenea caz, ele referindu-se la statutul magistraţilor, la organizarea judiciară şi la CSM, iar modificările la Codul penal şi la Codul de procedură penală nici măcar nu sunt în vigoare, ele fiind în analiza Parlamentului", afirmă senatorul PSD Suceava, într-un comunicat transmis marţi AGERPRES.

Ioan Stanadaugă că trebuie amintit că "ultima modificare majoră a Codurilor penale a avut loc în timpul Guvernului Cioloş".

"Dimensiunile răului produs şi propagat de atare declaraţii sunt fără margini. Politizând uciderea a două copile pentru a lansa atacuri la adresa Guvernului, Iohannis nu a făcut altceva decât le-a întinat memoria. Îi contest acest drept. Le contest acelor magistraţi care bocesc după timpul protocoalelor dreptul de a dezinforma poporul român, încercarea de a manipula emoţia colectivă în sensul unei pledoarii pentru statul poliţienesc, acel stat în care drepturile omului erau văzute drept 'lux teoretic'. Le contest tuturor politicienilor oploşiţi în ograda preşedintelui dreptul de a minţi poporul român. Şi îi asigur că noi nu permitem transformarea unei nenorociri în instrument politic. Încercarea de a reitera tragedia 'Colectiv' este ruşinoasă şi redă pe deplin măsura manevrelor urii şi dezbinării promovate de preşedinte. Acestora şi tuturor asemenea lor le cer să se ascundă acolo de unde au ieşit şi să respecte durerea unor părinţi veşnic nemângâiaţi", mai afirmă parlamentarul PSD Suceava.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.