Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un hoţ din Bucureşti s-a căţărat pe o schelă şi a intrat într-un apartament, de unde a furat bijuterii

schelă

Un bărbat de 42 ani a fost reţinut de poliţişti sub acuzaţia că s-a căţărat pe o schelă de construcţii şi a intrat într-un apartament din Sectorul 1 al Capitalei, de unde a sustras bunuri în valoare de 5.000 euro, potrivit Agerpres.

Potrivit unui comunicat al Poliţiei Capitalei, pe 7 august, Secţia 26 Poliţie a fost sesizată de către o femeie cu privire la faptul că, în perioada 4 - 7 august 2023, i-ar fi fost sustrase, din locuinţă, mai multe bunuri.

Din cercetări a reieşit faptul că un bărbat, după ce ar fi escaladat o schelă metalică ce era montată pe peretele imobilului, ar fi forţat fereastra apartamentului unde locuieşte femeia, iar din interior ar fi sustras mai multe bijuterii, stilouri şi obiecte de valoare, prejudiciul fiind estimat la 5.000 de euro.

La data de 16 august 2023, în urma investigaţiilor specifice, poliţişti din cadrul Biroului Investigaţii Criminale din cadrul Secţiei 26 l-au identificat şi depistat pe bărbatul bănuit de săvârşirea faptei.

Hoţul a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat în faţa instanţei, cu propuneri legale.

Cercetările sunt continuate de către Biroul Investigaţii Criminale, din cadrul Secţiei 26, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.