Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un hoț din Iași și-a găsit nașul! A fost pus la pământ de o bunică cu un polonic

pixabay
polonic

Situația comică în Iaşi. Un hoț a intrat peste o femeie în vârstă de 72 de ani, dar și-a găsit nașul. Bătrâna l-a atacat în legitimă apărare cu un polonic. Tânărul a reușit să scape teafăr și să fugă de la locul incidentului.

Un minor ieșean a fost pedepsit de magistrați pentru tentativă la tâlhărie calificată. F.C. Botezatu a intrat în casă peste o femeie, în vârstă de 72 de ani, cu intenția să o tâlhărească.

După ce a amenințat-o și a strâns-o de gât, femeia a găsit un moment prielnic să scape, să apuce un polonic și să îi dea o lecție agresorului. Speriat, tânărul a fugit, însă a fost prins, ulterior, de polițiști.

"Când a lăsat-o pe persoana vătămată să meargă să îi aducă banii, aceasta a mers spre lada cu lemne, a luat un lemn şi a început să îl lovească pe inculpat. Acesta s-a panicat şi a încercat să fugă, dar nu a reuşit să iasă, întrucât uşa spre care mersese era încuiată, timp în care persoana vătămată a continuat să îl lovească cu polonicul.

Inculpatul a luat un obiect ascuţit de pe jos şi a încercat să o împingă şi să o ţină la distanţă pe persoana vătămată, până a reuşit să descuie uşa şi să iasă. A sărit gardul de la terasă, după care a sărit gardul de la curte, fugind pe stradă, iar apoi a început să meargă pe jos", povestesc magistrații.

Hoțului i s-a aplicat, recent, măsura internării într-un centru educativ pentru o perioadă de un an, potrivit bzi.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.