Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un hotel SPA din sudul Spaniei cere clienților să trimită dovada testului negativ la COVID-19 înainte de cazare

antena3.ro
camera hotel

Un hotel SPA din sudul Spaniei cere clienților să trimită dovada testului negativ la COVID-19, iar când ajung la hotel se repetă testul, precum și un examen medical, ambele incluse în preț. Șapte zile, la sfârşit de iulie, costă în jur de 5.300 de euro, anunță MEDIAFAX.

Prețurile la hotelul din sudul Spaniei cresc în funcţie de programul de sănătate ales. Centrul SPA a găsit soluţia pentru a nu expune clienții la COVID-19, dar la preţuri ridicate. Ei solicită oaspeţilor să se testeze cu maxim 48 de ore înainte de cazare şi să trimită dovada, informează CNBC.

Citește și: Amendă pentru Klaus Iohannis! Motivul pentru care a fost sancționat președintele

Mai mult decât atât, la sosire, clienţii vor trece printr-un al doilea test de COVID-19, un test de anticorpi şi un examen medical, toate incluse în sejur.

„Principala noastră prioritate este să asigurăm siguranţa oaspeţilor noştri în timpul şederii la Sha, pentu a avea linişte sufletească. În această perioadă, oamenii sunt mai preocupaţi ca niciodată de siguranţa lor, când vine vorba de călătorie”, a spus Alejandro Bataller, vicepreşedintele clinicii, pentru CNBC.

Clienţii vin aici pentru programe de sănătate precum fitness, detoxifiere, pierdere în greutate şi programe de întărire a sistemului imunitar.

Citește și: Avertisment dur fără precedent al lui Raed Arafat: Este posibil să ajungem într-o situaţie mult mai gravă decât cea prin care am trecut

Un sejur de şapte zile, pentru programul „reechilibrare” este aproximativ 5.310 euro, la sfârşitul lunii iulie, iar preţurile pot ajunge la câteva zeci de mii de euro, în funcţie de programele de sănătate alese.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.