Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un important funcționar din Ministerul Sănătății A FURAT 1,4 milioane de euro și i-a pierdut la loto: Individul a fost arestat de poliția italiană

loto

Poliţia italiană a arestat un oficial din Ministerul Sănătăţii care a furat aproape 1,4 milioane de euro (1,57 milioane dolari) din fondurile de rambursare a deplasărilor pentru personal şi a pierdut la loto cea mai mare parte din această sumă, relatează luni DPA.

Într-un comunicat difuzat luni, Guardia di Finanza, poliţia italiană pentru combaterea fraudelor financiare, a declarat că suspectul a fost plasat în arest preventiv şi se confruntă cu acuzaţii de deturnare de fonduri şi spălare de bani după ce a ascuns provenienţa lor, scrie agerpres.ro.

Citește și: Olguța Vasilescu îl torpilează pe Klaus Iohannis! Atac fără precedent

El fie redirecţiona plăţile datorate personalului în propriile conturi bancare, fie solicita rambursări din facturi false, a declarat poliţia. Această situaţie a continuat câţiva ani.

O "mare parte" a banilor furaţi a fost cheltuită în jocuri de videoloterie la Roma, în timp ce alţi bani au fost transferaţi în conturile bancare ale membrilor familiei, a adăugat Guardia di Finanza.

Citește și: Rareș Bogdan, analiză la sânge: De unde vine pericolul suprem pentru Liviu Dragnea – Cine i-ar putea fura votanții

Bunuri în valoare de aproximativ 200.000 de euro au fost confiscate de la suspect.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.