Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un important lider local USR din Ilfov s-a înscris în Forța Dreptei

Facebook
Forța Dreptei ilfov

În timp ce liberalii din PNL fac din nou congres, la doar șase luni de la ultimul lor congres, pentru alegerea unui candidat unic la șefia partidului, mișcarea politică Forța Dreptei, pornită de fostul președinte PNL, Ludovic Orban, continuă înființarea de organizații locale în țară.

Ultima lovitură politică, dată de Forța Dreptei, vine dintr-un fief USR din județul Ilfov, la Corbeanca, unde liderul local USR, Liviu Roșu-Moldoveanu, și-a dat demisia din USR la sfârșitul acestei săptămâni și s-a înscris în Forța Dreptei și va coordona grupul de inițiativă locală Forța Dreptei din Corbeanca, a anunțat deputatul Ionel Dancă, coordontarul Forța Dreptei Ilfov.

”Construim Forța Dreptei la Corbeancă, în județul Ilfov, cu Liviu Roșu-Moldoveanu, liderul USR Corbeanca! Am încredere în Liviu, un tânăr pilot de aviație cu care poți zbura sigur la destinație oriunde în lume, și mă bucur că a făcut pasul împreună cu noi, pe calea dreaptă în politică, pentru comunitatea în care trăiește, cu Forța Dreptei!”, a scris deputatul Forța Dreptei, Ionel Dancă, pe Facebook.

Mișcările politice pe care le fac liderii Forța Dreptei în această perioadă arată că aceștia nu au niciun gând să se întoarcă în PNL, chiar dacă Florin Cițu, contracandidatul lui Ludovic Orban la ultimul congres PNL, a fost executat de ”echipa câștigătoare” care l-a susținut în funcție.

Deputatul Ionel Dancă spune că la Corbeanca, Forța Dreptei a înființat a cincea organizație locală din județul Ilfov, după cele de la Popești-Leordeni, Otopeni, Pantelimon și Dobroești.

Forța Dreptei în Ilfov a reușit să coopteze până acum doi foști candidați PNL la ultimele alegeri locale, Ștefan Darie de la Popești-Leordeni și Ștefan Condu de la Dobroești, și de asemenea, fostul viceprimar din Pantelimon, Caju Voicu, care vine la Forța Dreptei din PNL, dar și oameni profesioniști care nu au mai făcut politică, cum este Mihuț Cătălin Predoiu la Otopeni, fostul director operațional de la Aeroportul Otopeni, și Cristina Maria Dogaru, fosta mare sportivă e echipei naționale de handbal a României.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.