Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un important oficial ONU, testat pozitiv la COVID-19, se află în izolare la Lisabona

medlife.ro
test covid-19

Secretarul general adjunct al ONU pentru operaţiuni de pace, francezul Jean-Pierre Lacroix, a anunţat marţi că a fost testat pozitiv la COVID-19 şi se află în izolare la Lisabona, după o călătorie în Republica Centrafricană, relatează AFP, potrivit Agerpres.

"Vreau să vă anunţ că am fost testat pozitiv la COVID-19. Sunt asimptomatic şi mă aflu în izolare la Lisabona, lucrez de la distanţă", a scris el într-un mesaj pe Twitter.

Citește și: Stelian Tănase îl desființează pe primarul Brașovului, Allen Coliban, după ce a mințit în CV: Este un impostor, pur și simplu – un mare mincinos.

După o călătorie în Sudan şi în Republica Centrafricană, Jean-Pierre Lacroix se afla vineri la Lisabona pentru o conferinţă despre pace şi securitate. El urma să efectueze săptămâna aceasta o călătorie în Republica Democratică Congo, care a fost amânată.

Francezul Jean-Pierre Lacroix conduce cele aproximativ 100.000 de Căşti albastre desfăşurate în circa 15 operaţiuni de pace din întreaga lume.

Din primăvară, mai mulţi importanţi oficiali ONU au fost testaţi pozitiv la noul coronavirus.

La New York, angajaţii ONU lucrează în principal din telemuncă. Vizitele în străinătate ale oficialilor ONU au fost reluate recent, odată cu instituirea unor "deplasări virtuale", precum cea organizată recent în Columbia de secretarul general adjunct al ONU, Amina Mohammed.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.