Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un important om de afaceri din PNL Timiș dă 'nucleara': Nouă primari vor să plece în PSD

Linkedin
sorin supuran

Omul de afaceri Sorin Supuran, fost președinte al PNL Timiș, acum simplu membru însă cu un cuvânt extrem de greu în partid, spune că filiala de Timiș a PNL e în haos total. Supuran a dezvăluit că nu mai puțin de nouă primari din PNL sunt pe picior de plecare din partid. Și nu oriunde, ci chiar în PSD, partid total opus ca ideologie.

Unul din motivele de revoltă ar fi fost ideea listelor comune PSD- PNL, idee respinsă de Nicolae Ciucă, liderul PNL, după ședința liderilor PNL de la Sinaia.

Chiar și așa, în PNL Timiș există tensiuni mari, generate de secretarul Dănuț Groza, spune Supuran, care i-a și cerut public demisia.

"Lucrurile nu merg cum trebuie în partid şi, după ce m-am consultat cu mai mulţi colegi, a reieşit concluzia că principala problemă este Dănuţ Groza. Din cauza lui sunt toate aceste scandaluri. Fiindcă nu există în partid armonie, înţelegere, ci doar conflicte. Nu sunt şase primari cum se vorbeşte, sunt nouă primari care vor să plece. Aşteaptă doar o decizie de la nivel naţional dacă vor fi candidaţi comuni PSD-PNL”, a declarat Supuran pentru deBanat.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.