Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un înalt funcţionar albanez a fost arestat, fiind acuzat de jefuirea locuinţei lui Karim Benzema

mediafax.ro
karim benzema

Un înalt funcţionar albanez este arestat în prezent în ţara sa, fiind acuzat de jefuirea locuinţei internaţionalului francez Karim Benzema, atacantul echipei de fotbal Real Madrid, informează presa spaniolă, citat de Agerpres.

Suspectul în acest caz, Alfred Prodani, a ocupat în ultimii nouă ani funcţia de director al companiei publice de apă din regiunea Kurbin. El este suspectat că a jefuit locuinţa lui Benzema pe 27 februarie 2019, în momentul în care fotbalistul francez disputa marele derby Real Madrid - FC Barcelona (3-0), pe stadionul Santiago Bernabeu.

Arestarea unui Prodani a avut loc săptămâna trecută, în urma colaborării dintre poliţia albaneză, justiţia spaniolă şi Interpol. Acesta este suspectat că ar fi participat la alte 40 de furturi din locuinţe pe teritoriul Spaniei, începând din 2013.

Karim Benzema a mai fost victima unui jaf, la începutul acestui an, în ziua în care francezul a ratat primul său penalty în tricoul lui Real Madrid, în partida cu Elche (2-2), disputată pe 23 ianuarie, scrie cotidianul Marca.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.