Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un incendiu provocat de un arc electric sau scânteie de la un stâlp de iluminat a distrus un depozit de furaje din Botoșani

Prefectura Hunedoara
Hunedoara, interventie, pompieri

Un incendiu provocat de un arc electric sau scânteie de la un stâlp de iluminat stradal a distrus, în noaptea de luni spre marţi, un depozit de furaje din localitatea Alba, comuna Hudeşti, a anunţat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Botoşani, Dorina Lupu.

Potrivit acesteia, pentru stingerea incendiului au intervenit 15 pompieri militari şi voluntari, care au acţionat mai bine de şase ore, potrivit agerpres.ro.

Citește și: Mihai Mărgineanu: Nu vi se pare ciudat că presa n-a mai dat nimic despre atentatele teroriste?

"Alarma s-a dat puţin după ora 22,00. La faţa locului s-au deplasat pompierii din cadrul Punctului de Lucru Darabani, Detaşamentului de Pompieri Dorohoi şi ai serviciilor voluntare pentru situaţii de urgenţă Darabani şi Hudeşti, cu trei autospeciale cu apă şi spumă. La sosirea forţelor de intervenţie, ardeau circa 15 tone de furaje, existând pericolul de propagare a flăcărilor la casă", a afirmat Lupu.

Ea a menţionat că misiunea pompierilor a fost una de durată, deoarece trebuia verificat fiecare metru pătrat de furaje arse pentru a elimina riscul de reaprindere. De asemenea, intervenţia a fost îngreunată şi de faptul că drumul către gospodăria afectată era greu accesibil.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.