Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un incendiu puternic de vegetaţie a avut loc în Pădurea Viişoara din Brăila

ITV
incendiu de vegetatie

Un incendiu de vegetaţie a izbucnit, miercuri, în Pădurea Viişoara din comuna brăileană Berteştii de Jos, iar din cauza vântului puternic culturile de floarea soarelui şi porumb riscă să fie cuprinse de flăcări, motiv pentru care localnicii au săpat şanţuri, pentru a împiedica focul să se extindă.

"Am fost anunţaţi de producerea unui incendiu de vegetaţie uscată pe raza comunei Berteştii de Jos. Până la ajungerea echipajului la faţa locului, o autospecială cu apă şi spumă de la Garda de intervenţie Însurăţei, incendiul s-a extins la vegetaţia din pădure. În sprijin intervin au venit două autospeciale cu apă şi spumă de la ISU cu 14 pompieri, o cisterna SVSU, o autospecială cu apă şi spumă de la Victoria. Au fost trase brazde, pentru ca focul să nu se extindă la culturile din apropiere de floarea soarelui şi porumb", informează ISU Brăila.

Pompierii aflaţi la faţa locului primesc ajutor de la 20 de cetăţeni din comunele Berteştii de Jos şi Victoria, care fac parte din Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă, conform Agerpres.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.