Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fura din case și ulterior le dădea foc pentru a șterge urmele. Individul a incendiat mai multe case într-o singură seara

isu suceava
incendiu gospodarie

Un gălățean care ar fi provocat mai multe incendii într-un sat din județul Galați a fost audiat de polițiști. El este bănuit că a dat foc imobilelor pentru a acoperi furturile pe care le-ar fi făcut. Mai multe bunuri au dispărut din casele incendiate.

În noaptea de luni spre marți, Secția 6 Poliție Rurală Tecuci a fost sesizată, prin apel la 112, de către o femeie, din satul Tălpigi, comuna Ghidigeni, județul Galați, despre faptul că la locuința unui vecin a izbucnit un incendiu.

Incendiul care a cuprins o anexă a imobilului a fost lichidat de către pompierii din Ghidigeni.

Focul, provocat cu intenție

Din primele verificări, s-a stabilit faptul că „focul ar fi fost provocat cu intenție, de către un bărbat, de 47 de ani, din sat Tălpigi, județul Galați, bănuit că anterior, în cursul aceleași seri, ar fi pătruns în curtea respectivă, de unde ar fi sustras mai multe bunuri”.

Chiar în timpul intervenției, polițiștii au fost sesizați referitor la faptul că alte trei incendii ar fi izbucnit la imobile aflate în apropiere, care nu erau locuite, proprietarii fiind plecați din țară sau în alte localități. Pompierii au intervenit din nou, lichidând toate incendiile.

Individul, cercetat pentru mai multe infracțiuni

Din cercetări s-a stabilit că același bărbat ar fi provocat incendiile și că, în trecut, el ar fi sustras bunuri din locuințele respective.

În cursul nopții polițiștii din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Tecuci l-au depistat pe cel bănuit de comiterea acestor fapte și l-au condus la unitatea de poliție pentru audieri, iar în prezent sunt continuate cercetările, într-o cauză penală privind infracțiunile de furt calificat, distrugere prin incendiere și violare de domiciliu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.