Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un instructor de fitness a făcut un curs online de educație fizică la care au participat 800.000 de copii

www.pinterest.com
contre online

Aproximativ 800.000 de copii britanici au participat la un curs de educaţie fizică difuzat online, luni, după ce Guvernul de la Londra a ordonat închiderea şcolilor pe teritoriul întregii ţări cu scopul de a limita răspândirea pandemiei de coronavirus, informează Reuters, scrie Agerpres.

Cursul online, găzduit de cunoscutul instructor de fitness britanic Joe Wicks şi preluat de mass-media şi şcolile din această ţară, a atras aproximativ 800.000 de copii în momentul difuzării sale în direct pe YouTube.

"Voi fi profesorul de educaţie fizică al ţării şi credeam că asta se va referi doar la Marea Britanie, dar, de fapt, audienţa s-a dovedit a fi mult mai mare", a declarat Joe Wicks, care avea 1,17 milioane de abonaţi pe canalul său de YouTube la debutul acestui curs online, pe care îl va susţine în perioada următoare în fiecare zi şcolară.

Cu excepţia şcolilor dedicate copiilor unor angajaţi din domenii-cheie, precum personalul medical, toate celelalte unităţi de învăţâmânt s-au închis pentru perioada următoare în Marea Britanie începând de vineri, obligându-i astfel pe părinţi să aibă grijă de copiii lor şi să se ocupe de educaţia lor.

"Fiica mea de 11 ani din Glasgow a participat şi i-a plăcut foarte mult. Îţi mulţumesc Joe, ea te va urmări şi mâine", a declarat un părinte britanic, Andy Downey, în unul dintre numeroasele mesaje de mulţumire ce au fost publicate pe canalul de YouTube al instructorului Joe Wicks.

"Fiilor mei le-au plăcut la nebunie. Ce mod minunat de a ne începe dimineţile. Îţi mulţumim!", a scris o altă utilizatoare online, Hannah Stoyles.

Deşi acest curs online de educaţie fizică s-a dovedit un succes, alţi părinţi britanici au raportat că diverse site-uri educaţionale recomandate elevilor de către directorii şcolilor britanice s-au blocat din cauza traficului online suplimentar.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.