Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un interlop bucureștean a fost arestat pentru tentativă de omor calificat și distrugere

catuse politie

Un bărbat de 27 de ani a fost arestat preventiv pentru tentativă de omor calificat și distrugere, acesta fiind acuzat că a participat în aprilie 2019, în județul Vrancea, la o agresiune împotriva unui persoane, care fost atacată cu 9 lovituri de cuțit, relatează Mediafax.

Potrivit unui comunicat al IGPR, polițiștii și procurorii DIICOT din București au făcut o percheziție domiciliară și au pus în aplicare un mandat de aducere emis pe numele unui bărbat, de 27 ani, bănuit de constituire a unui grup infracțional organizat, tentativă la omor calificat și distrugere.

Din cercetări a reieșit că, în 13 aprilie 2019, suspectul, împreună cu alte 3 persoane, ar fi acroșat și scos în afara carosabilului, în județul Vrancea, o mașină condusă de de un alt bărbat. Acesta ar fi făcut parte dintr-un alt grup infracțional.

„Motivul acțiunii violente îndreptate asupra bărbatului ar fi fost determinat de faptul că liderul grupării cercetat în cauză îl considera pe acesta vinovat de comiterea, la o dată anterioară, a unei agresiuni fizice asupra unui alt exponent al grupului infracțional pe care el îl coordona”, se arată în comunicat.

După ce ar fi proiectat într-un șanț betonat aflat pe marginea drumului mașina condusă de persoana vătămată, cele 4 persoane ar fi coborât din autoturismele în care se aflau și i-ar fi aplicat acesteia nouă lovituri de cuțit, precum și alte lovituri cu obiecte contondente, respectiv țevi metalice, cu intenția de a o ucide.

Conform polițiștilor, în prezent, doi dintre ceilalți participanți la tentativa de omor sunt cercetați în stare de arest preventiv în cauză, iar al treilea a fost condamnat definitiv, tot pentru comiterea, la data de 9 ianuarie 2020, a unei tentative de omor în circumstanțe la fel de violente și prin utilizarea unor arme albe asupra unui alt individ cu trecut infracțional.

Citeste si: VIDEO - Percheziții în București la mai mulți violatori: au abuzat minori cu vârste cuprinse între 12 și 17 ani

În urma percheziției domiciliare efectuate de polițiști, au fost descoperite și ridicate, în vederea continuării cercetărilor, 5 telefoane mobile, un cuțit tip baionetă, cu 2 tăișuri și un briceag.

Bărbatul a fost dus la sediul DIICOT, reținut și ulterior arestat preventiv.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.