Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un judecător, candidat la CSM, îl DESFIINȚEAZĂ pe Klaus Iohannis

Klaus Iohannis

Judecătorul Lăcrămioara Axinte, candidat pentru un post de membru al Consiliului Superior al Magistraturii, îl pune la punct pe Klaus Iohannis. Judecătorul analizează declarația președintelui în care spunea că persoanele trimise în judecată sau puse sub învinuire nu au credibilitate când vorbesc despre justiție și stat de drept.

Citește și: SONDAJ - DEZASTRU pe linie pentru PNL și Iohannis. PSD este pe VAL! SURPRIZA Băsescu

Iată declarația lui Klaus Iohannis:

"În România, statul de drept este funcțional, iar declarațiile unor persoane puse sub învinuire sau trimise în judecată care pun sub semnul întrebării ori contestă acest lucru sunt lipsite de credibilitate. Sunt încrezător în ceea ce fac instituțiile statului și, alături de întreaga opinie publică, așteptăm efectele pozitive ale activității acestora”, preciza președintele Klaus Iohannis.

Iată argumentația judecătorului Lăcrămioara Axinte:

”E vreo contradicție? Președintele Iohanis declara ca afirmațiile unei persoane cercetate penal sau trimise in judecata nu au credibilitate, iar un parchet important considera afirmațiile persoanelor condamnate definitiv suficient de credibile, încât pe baza lor solicita arestarea preventivă a unor persoane fără antecedente penale?”, arată Lăcrămioara Axinte.

În ultima perioadă, am avut nenumărate cazuri în care oameni aflați în diverse faze ale anchetei sau chiar în arest preventiv, au făcut înțelegere cu procurorii și, în baza unui denunț despre un personaj mai important ei eu scăpat fie cu o măsură preventivă mai ușoară, fie au scăpat cu totul de acuzații. Mai concret, pentru președintele Klaus Iohannis o astfel de persoană nu este credibilă, în timp ce pentru procurori este o mină de aur.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.