Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informaÈ›ii È™i È™tiri
  • experienÈ›a premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi È™tiri, exclusivități È™i breaking news
DESCARCÄ‚ APLICAÈšIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un junior al clubului Metz a fost arestat preventiv: S-a bătut cu un adversar după meci

arestat bun

Un adolescent legitimat la clubul francez de fotbal de divizia a doua FC Metz a fost arest preventiv în Germania în urma bătăii ce a avut loc după un meci, în timpul căreia un jucător în vârstă de 15 ani al unei echipe din Berlin a fost grav rănit, a anunţat luni poliţia germană, scrie AFP.

La un turneu de juniori, la care au participat formaţii din 16 ţări, majoritatea din Europa, a avut loc o bătaie la Frankfurt, după un meci între o echipă franceză şi una germană, conform Agerpres.

"Un fotbalist de 16 ani de la o echipă franceză ar fi lovit un tânăr berlinez de 15 ani în cap şi în gât", a declarat indicat poliţia germană într-un comunicat.

Într-un comunicat, clubul Metz confirmă că un "tânăr jucător" de la unul dintre programele sale de pregătire "este audiat în prezent de autorităţile germane şi neagă că ar fi adus în mod deliberat atingere integrităţii fizice a tânărului jucător accidentat".

Victima loviturilor "s-a prăbuşit la pământ şi a trebuit să fie dusă la terapie intensivă", a adăugat poliţia germană. 'Serviciile de urgenţă l-au depus imediat pe tânăr la cel mai apropiat spital, unde au fost constatate leziuni la creier care ar putea fi fatale", se arată în comunicat.

"Tânărul de 16 ani a fost arestat, iar a doua zi a fost adus în faţa unui judecător care a dispus arestarea sa preventivă", a adăugat poliţia.

Clubul francez s-a declarat "profund şocat de această tragedie şi transmite cel mai sincer sprijin al său tânărului jucător, familiei sale şi celor apropiaţi".

Gruparea din Hexagon nu precizează nici vârsta şi nici naţionalitatea jucătorului incriminat care evoluează în cadrul FC Metz Performance Program, structură integrată clubului şi care permite "tinerilor fotbalişti sau educatori din întreaga lume să poată avea acces o structură de formare de înalt nivel", conform site-ului său.

Contactaţi de AFP, organizatorii turneului au refuzat să ofere precizări despre acest caz, declarându-se "profund bulversaţi de evenimente".

Prima echipă a lui Metz este foarte aproape de revenirea în Ligue 1, avându-l pe banca tehnică pe românul Ladislau Boloni.

ACTIVEAZÄ‚ NOTIFICÄ‚RILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.