Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un jurnalist cunoscut, audiat în Comisia SRI: 'Ceea ce a fost publicat vineri pe site-ul SRI nu este ceea ce reprezintă de fapt protocolul'

comisia sri

Miercuri, 4 aprilie,  de la ora 14.00, în Comisia parlamentară de control a activităţii SRI este audiat jurnalistul Radu Soviani, cel care a susţinut că unele file din protocolul publicat de SRI vineri nu sunt de fapt cele reale. La sosirea la comisie, Soviani a afirmat că directorul SRI a recunoscut practic acest lucru.

"Apreciez faptul că ceea ce am semnalat a intrat în atenţia comisiei şi apreciez ceea ce, din punctul meu de vedere, reprezintă o admitere din partea directorului SRI că iniţial, pe site-ul SRI, au fost publicate alte file 17, 18 decât cele reale ale documentului. Din punctul meu de vedere este evidentă această admitere. Cred că cele şase argumentele care le-am prezentat eu sunt suficiente pentru a arăta că ceea ce a fost publicat vineri pe site-ul SRI nu este ceea ce reprezintă de fapt protocolul", a declarat Radu Soviani.

Soviani a semnalat şi faptul că semnătura lui Florian Coldea, în exemplarul de protocol publicat de Parchetul General, pare diferită de cea din exemplarul SRI.

"Voi răspunde la toate întrebările comisiei. Am studiat documentele publice. Poate voi aduce şi nişte elemente legate de cât de urgent ar trebui desecretizat protocolul SRI cu ÎCCJ", a mai afirmat jurnalistul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.