Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un jurnalist de la Hotnews a fost numit șef în Agenția Națională a Medicamentului

vlad voiculescu

Un cunoscut jurnalist a fost numit vicepreşedinte în cadrul unei instituţii extrem de importante a statului. Vlad Voiculescu, ministrul Sănătăţii l-a numit pe Vlad Mixich în funcţia de vicepreşedinte al Agenţiei Naţionale a Medicamentului. Chiar jurnalistul a făcut anunţul pe contul său de facebook.

Citește și: Nicușor Dan a experimentat viața de om al străzii: Nu singur, ci alături de ambasadorul Marii Britanii / VIDEO

"În ultimii ani, inclusiv în cel petrecut la London School of Economics, mi-am concentrat 90% din energie și timp domeniului politicilor de sănătate și farmacoeconomiei. M-am întors acasă așa cum am promis și, de mâine, voi continua la Agenția Națională a Medicamentului (din postura de vicepreședinte). E una din cele mai tehnice instituții din sistemul medical românesc și mă bucur că pot să aplic aici, acasă nu altundeva, ce am învățat de la cei mai buni din Europa în acest domeniu. Mă așteaptă o perioadă de muncit până la săritul capacelor așa că nu prea e prilej de felicitări. Mai degrabă de dat o mână (chiar două) de ajutor.", a scris Mixich pe facebook.

Citește și: HALUCINANT Varianta celebrului DJ român arestat pentru sex cu minore: Ele voiau și insistau / VIDEO

Vlad Mixich este cel care a dezvăluit, în noiembrie 2012, o reţea alcătuită din voluntari din toată Europa, care timp de mai mulţi ani au transportat în România, fără să solicite niciun beneficiu material. Era vorba de medicamente esenţiale în tratamentul cancerului care nu se găseau în spitalele şi farmaciile româneşti.

 

 

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.