Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un jurnalist deschide lista organizației ALDE Hunedoara pentru Senat

alde.ro
alde

Filiala judeţeană ALDE Hunedoara a prezentat marţi listele oficiale de candidaţi pentru alegerile parlamentare din decembrie, primul loc la Senat fiind ocupat de jurnalistul Alin Bena, în timp ce fostul viceprimar al municipiului Deva, Marius Surgent, deschide lista pentru Camera Deputaţilor. 

'Deşi noi am avut motoarele pornite, de astăzi (marţi, n.r.) ele vor fi turate la maxim pentru că ne-am propus să câştigăm un post de senator şi două mandate de deputaţi. Avem un culoar bun şi vom profita de el', a declarat preşedintele ALDE Hunedoara, Mircea Moloţ, potrivit agerpres.ro

Potrivit acestuia, lista candidaţilor pentru Senat este formată, în ordine, din candidaţii Alin Bena, fost jurnalist şi redactor şef la mai multe posturi de televiziune şi ziare, urmat de Dorina Niţă, consilier local independent, Nelu Ardelean, vicepreşedinte ALDE Hunedoara, şi Mircea Roşu, directorul unei şcoli generale din Orăştie.

Biserica Ortodoxă reacționează la acuzațiile legate de Bogdan Olteanu


La Camera Deputaţilor vor candida, în ordine, Marius Surgent, fost viceprimar al municipiului Deva şi preşedinte al ALDE Deva, Marius Sanfirişcă, preşedinte executiv ALDE Hunedoara, Milu Vladislav, profesor din Valea Jiului, Sorin Demeter, director al unui liceu din Deva, Virgina Lucaciu, Adrian Clonda, Ciprian Hodor şi Ioan Teodorescu. 

Preşedintele ALDE Hunedoara a arătat că toţi candidaţii au venit cu proiecte de programe, acestea urmând să fie reunite într-un document comun de campanie ce va fi prezentat electoratului până la sfârşitul lunii septembrie. Programul va include propuneri ale candidaţilor pentru mai multe domenii, între care se numără sănătatea, învăţământul, agricultura şi sectorul întreprinderilor mici şi mijlocii.

Fost ministru al Sănătății INTERVINE în războiului dintre Vlad Voiculescu și Liviu Dragnea


Întrebat de ce nu candidează pentru un mandat de parlamentar, Moloţ a spus că obiectivul său este de a construi filiala judeţeană ALDE ca pe un partid puternic, apreciind, pe de altă parte că este mai bun ca administrator decât ca parlamentar. 'Sunt un tip pragmatic, de acţiune (...) şi am considerat că sunt colegi mai buni decât mine pentru un post de parlamentar', a arătat Mircea Moloţ. 

În ceea ce priveşte situarea ALDE în preferinţele electoratului din judeţul Hunedoara, Moloţ a spus că partidul pe care îl reprezintă este cotat cu un scor format din 'două cifre, de la 10 în sus', fără să precizeze o valoare exactă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.