Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un jurnalist NY Times isi cere scuze dupa ce a numit-o prostituata pe Melania Trump

theguardian.co.uk
Melania Trump

Jurnalistul Jacob Bernstein de la NY Times a recunoscut miercuri dupa-amiaza ca a catalogat-o drept "prostituata" pe Melania Trump in timpul unei discutii cu actrita Emily Ratajkowski. De asemenea, acesta si-a cerut scuze pentru comentariile nepotrivite cu privire la Prima Doamna, scrie BBC, citata de News.ro.

Bernstein a explicat ca declaratiile sale au fost "prostesti" si s-au bazat pe "zvonuri nefondate". Publicatia New York Times a reactionat, precizand ca o asemenea declaratie este "nepotrivita". 

"La o petrecere de azi-noapte, un reporter care nu se ocupa de Washington sau de politica a facut referire la o serie de zvonuri nefondate cu privire la Melania Trump. Desi comentariul sau nu era destinat publicului, vorbim totusi de un incident nepotrivit care nu ar fi trebuit sa se intample. Editorii au vorbit cu respectivul reporter despre scapare", se arata intr-un mesaj postat de NY Times.

Actrita Emily Ratajkowski este cea care a dezvaluit pe Twitter comentariile nepotrivite ale jurnalistului NY Times, insa nu l-a numit pe Bernstein.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.