Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un lan de porumb din Argentina, tatuat cu chipul lui Lionel Messi

captură TV
Messi cupa
Graţie unei tehnologii agricole avansate, o fermă argentiniană din regiunea rurală Ballesteros, la aproximativ 500 km nord-vest de capitala Buenos Aires, a desenat chipul septuplului "Balon de Aur".

Fermierul Charly Faricelli a explicat că a avut în vedere desenarea chipului lui Messi în lanul său de porumb, indiferent care ar fi fost rezultatul Argentinei la Cupa Mondială din Qatar de luna trecută. "Ideea a fost să aduc un omagiu al agricultorilor lui Messi, indiferent dacă ar fi câştigat sau nu Cupa Mondială, ceea ce a făcut, mulţumim lui Dumnezeu!".

În mărime de aproape patru terenuri de fotbal, chipul lui Messi nu poate fi văzut decât de sus şi devine mai vizibil pe măsură ce porumbul creşte.

Contrar altor motive agricole, unde plantele sunt tăiate pentru a crea o imagine, acest "tatuaj agricol" este rezultatul a diferite concentraţii de grâne plantate.

Charly Faricelli a explicat că "graţie tehnologiei, tractorul ştie cu exactitate câte seminţe trebuiesc semănate şi în ce loc".

Până în acest moment sunt 25 de chipuri ale lui Messi în lanuri de porumb în cinci provincii diferite, a mai spus agricultorul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.