Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un leu de mare face o scurtă evadare din incinta grădinii zoologice din Central Park din cauza inundațiilor din New York

Pinterest
New York

O femelă de leu de mare a scăpat pentru scurt timp din spaţiul în care stătea în incinta grădinii zoologice din Central Park din New York

Leul de mare a reuşit să înoate din piscina inundată şi să se plimbe prin zonă înainte de a reveni în spaţiul pe care îl împarte cu alţi doi lei de mare, potrivit unui comunicat de presă al lui Jim Breheny, vicepreşedinte executiv al Societăţii grădinilor zoologice şi acvariilor pentru conservarea faunei sălbatice, conform news.ro.

Personalul de la grădina zoologică a „monitorizat” aventura neaşteptată a mamiferului marin în timp ce aştepta reîntoarcerea sa.

Nivelul apei din bazinul cu lei de mare a scăzut acum iar toate animalele se află în spaţiile alocate, se arată în comunicatul de presă.

„Niciun angajat sau vizitator nu a fost în pericol, iar leul de mare a rămas în interiorul grădinii zoologice, fără a încălca niciodată perimetrul secundar al grădinii zoologice”, a precizat Breheny.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.