Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un lider ALDE pune piciorul în prag - Candidatul PSD - ALDE la prezidențiale trebuie să fie Călin Popescu Tăriceanu

Inquam Photos / Octav Ganea
Dragnea Tariceanu

Preşedintele filialei judeţene ALDE Hunedoara, Mircea Moloţ, a apreciat, miercuri, la Deva, că în perspectiva alegerilor prezidenţiale, PSD şi ALDE ar trebui să aibă un candidat comun în persoana lui Călin Popescu Tăriceanu, menţionând că în caz contrar există riscul ca ambele partide să piardă alegerile, scrie Agerpres.

"Eu cred că dacă nu vor avea un candidat unic, vor pierde amândouă partidele. Având în vedere sondajele, mi se pare normal (Tăriceanu, n.r.). Aici trebuie să laşi orgoliile la o parte. (...) Aşa o spun aceste sondaje care nu ştiu cât sunt de perfecte. Mă întreb dacă nu se doreşte şi o rupere a relaţiilor dintre Tăriceanu şi Dragnea, făcându-l pe Dragnea la 13% şi pe Tăriceanu cu 29%", a declarat, într-o conferinţă de presă, Mircea Moloţ.

El a atras atenţia asupra sondajelor de opinie din ultima perioadă, apreciind că partidele mici, nou apărute pe eşichierul politic, ar avea cote mai mari decât cele din realitate.

"Sper să nu fim atât de naivi şi să avem mare încredere în aceste sondaje astăzi, fiindcă mie mi se pare că partidele mici sunt crescute forţat şi mă refer la partidele nou apărute. Nu ne considerăm partid mic, aşa că noi ieşim din discuţie, suntem printre primele trei partide: PSD, PNL şi ALDE. Mă uitam la partidele mici care au săltat (...) deşi nu au organizaţii, dar ei sunt undeva pe la 8-9%. La fel USR, ProRomânia oscilează între a nu exista şi a avea 4-6%", a spus Moloţ.

În ceea ce priveşte organizaţia judeţeană ALDE Hunedoara, aceasta ar fi plasată în sondaje la o cotă de 10%-14%, procente care vor trebui "consolidate prin muncă".

Preşedintele ALDE Hunedoara se va afla în următoarele zile la Bistriţa pentru a lua parte la întâlnirea conducerii partidului cu aleşii locali.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.