Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un lider de partid l-a citit pe Dacian Cioloș: 'Aruncă iar placa victimizării şi se plâng de bani, s-or apuca iar de cerut donații românilor'

Inquam Photos / Octav Ganea
Danut Pop

Dacian Cioloș s-a plâns internauților că USR nu are bani ca să plătească aparițiile în presă, așa cum fac, de exemplu, colegii din PSD și PNL. Asta, deși USR încasează câteva milioane de euro anual din bugetul de stat ca subvenție.

Primul lider care taxează mesajul ipocrit al lui Cioloș este Dănuț Pop, președintele PER. În campania electorală, când USR alerga după voturi, partidul a avut bani ca să dea la presă să îi transmită mesajul, punctează liderul PER.

”Luat la rost pe Facebook de o doamnă că se agită inutil în online, fără să ajungă real la oameni, Cioloş se victimizează că nu are bani să dea la televiziuni ca să- şi transmită mesajele în mediul rural, la cei care nu au internet.

Dar de când au devenit banii o problemă pentru USR? Mai ales că fiind partid parlamentar, beneficiază de subvenții!

În campanii, îi vedeai seară de seară la TV iar de activitatea pe Facebook nu mai vorbesc, promovări şi o armată de postaci, plătiți de unde? Desigur că atunci era în interesul lor să ajungă la oameni!

Acum, dacă au fost praf la guvernare, de ce să mai ajungă? Aruncă iar placa victimizării şi se plâng de bani, s-or apuca iar de cerut donații românilor!

Cioloş ar face bine să recunoască faptul că oamenii de la țară nu i-au interesat niciodată, targetul lor fiind mediul urban! În afară de facebook, altceva nu mai ştiu!

Pe cine încerci să fraiereşti, Julien? S- au prins românii care este treaba cu voi!

A propos, le scrii cumva de la Bruxelles românilor tăi iubiți?”, e mesajul transmis de Dănuț Pop, preşedinte PER.content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.