Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un lider din CEx iese la rampă: Ce îl așteaptă pe Mihai Tudose luni

Inquam Photos / Octav Ganea
Mihai Tudose

Secretarul general-adjunct al PSD, Codrin Ştefănescu, a afirmat sâmbătă seară, la Antena 3, că în cadrul CEx de luni se va discuta despre problemele din PSD, care au ținut prima pagină a ziarelor în ultimele săptămâni, și a dat asigurări că nu va avea loc un nou episod Grindeanu.

„Eu cred că nu asistăm la un alt caz Grindeanu. Avem o problemă serioasă și trebuie să o recunosc. Ca urmare a declarațiilor din ultimele zile ale unor colegi de-ai noștri și ca urmare a mai multor probleme din interiorul partidului, am constatat că este foarte important să facem un CEx fulger luni în care tema principală ar fi să ne reglăm problemele și să vedem cum au ajuns în spațiul public aceste probleme amplificate de o sută de ori, pentru că nu ne mai face bine deloc. Vreau să vă spun că în ultimele zile o avalanșă de mesaje am primit din partea colegilor din țară că este obligatoriu să ne potolim. (...) Vom discuta doar despre ce ne frământă și cum am ajuns noi să fim pe primele pagini ale ziarelor și aici, și peste hotare și să se vorbească numai despre războiul din PSD și despre tabere. De data aceasta, și-a băgat dracul coada. Pe dracul nu l-am identificat. La Grindeanu dracu a fost Ponta, acum cred că dracul vine din exteriorul partidului”, a spus Codrin Ștefănescu, la Antena3.

Secretarul general-adjunct al PSD a ținut să precizeze că Guvernul va fi lăsat să-și facă treaba.

„Tudose nu e Grindeanu. Cu Grindeanu am încercat să rezolvăm problema până în ultima secundă. Când dracul Ponta a venit lângă el, Grindeanu a luat-o razna. A trebuit să băgăm moțiune împotriva unui om. Nu e aceeași situație. Vom detensiona toată această situație luni”, a mai spus Ștefănescu.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.