Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un lider PNL aruncă bomba: e posibil să apară încă un candidat pentru alegerile interne din partid

evz.ro
PNL

Partidul Național Liberal pare un butoi cu pulbere în aceste zile! Cele două tabere, Ludovic Orban și Florin Cîțu, se află într-o competiție internă acerbă pentru șefia partidului, bătălie care se va da în toamnă.

Atât Ludovic Orban, cât și Florin Cîțu, fac în aceste zile vizite în teritoriu pentru a discuta de la om la om, negocierile pentru congres fiind în toi.

În acest context complicat pentru liberali preşedintele interimar al PNL Timiş și președinte al Consiliului Județean, Alin Nica, a înaintat ipoteza unui candidat surpriză, al treilea, pentru funcția de președinte al PNL.

„E posibil să mai apară și alți candidați până în 25 septembrie. Sau ca actualii candidați să-și nuanțeze și dezvolte programul și echipa”, a spus Alin Nica la Digi24, la emisiunea „Studio Politic”. Întrebat dacă are un nume în minte, acesta a refuzat să răspundă: „Această campanie e și un prilej să gândească strategic PNL pentru partid și România”, a conchis Alin Nica.

Alin Nica declara zilele trecute într-o conferință de presă.

"Nu exclud faptul că părerea preşedintelui (filialei, n.r.) contează pentru mulţi dintre membri, dar prefer să avem întâi o discuţie deschisă nepărtinitoare şi să aflăm în Biroul Politic Judeţean care dintre candidaţi poate să sprijine interesele filialei noastre mai bine şi care are potenţialul de creştere pentru PNL şi de atingere a obiectivelor pe care acesta şi le stabileşte pe termen mediu şi lung. Mă refer la alegerile din 2024, iar pe termen scurt, cine poate da încrederea şi speranţa membrilor PNL că putem fi în continuare principalul partid din România şi care promovează doctrina liberală, în măsura în care să le arătăm românilor că aceasta este calea de urmat. Cine poate convinge mai bine, pe acela voi miza. Se mai pot înscrie în cursă şi alţi candidaţi. Cred că avem foarte mulţi potenţiali candidaţi, este o opţiune personală de a intra în cursă şi e o evaluare a fiecăruia", a explicat Alin Nica zilele trecute.

Citește și: VIDEO - Rareș Bogdan: 'Un nume foarte greu din PNL își va anunța susținerea pentru Florin Cîțu'

Până în prezent și-au anunțat candidatura pentru şefia PNL actualul lider al partidului, preşedintele Camerei Deputaţilor, Ludovic Orban, şi premierul Florin Cîţu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.