Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Primarul municipiului Giurgiu anunta ca demisioneaza din PSD daca Liviu Dragnea il cautioneaza si de aceasta data pe ‘pucistul’ Nicolae Badalau

stiripesurse.ro
Dragnea

Nicolae Barbu, primarul municipiului Giurgiu, a declarat miercuri într-o conferinţă de presă că demisionează din PSD dacă Liviu Dragnea îl cauționează și de aceasta dată pe ‘pucistul’ Nicolae Bădălău.

"Un partid care nu-şi respectă statutul este ca o ţară care nu-şi respectă Constituţia, nu există. Supărarea mea şi, până la urmă, contestaţia mea, sesizarea mea, la forurile centrale ale partidului a fost strict pe o problemă de statut, de nerespectarea statutului, dar şi a unei rezoluţii a CEX naţional, în care se spunea că se fac adunări generale ale organizaţiilor locale până în 10 octombrie şi conferinţele judeţene se vor face până la sfârşitul lunii octombrie. Dacă s-a făcut vreun compromis între domnul Bădălău şi domnul Dragnea faţă de respectarea statutului, eu vă anunţ deschis acum că nu mă mai regăsesc în acest partid şi părăsesc acest partid, nu văd o concesie pe care să o fac, o concesie în a nu respecta statutul la mine nu există", a declarat Nicolae Barbu.

Citește și: Atenție! Ce se întâmplă cu voucherele de vacanță după 8 luni

El a precizat că a făcut contestaţii la Comisia de etică, integritate şi arbitraj din cadrul organizaţiei judeţene cât şi la cea de la nivel naţional, privind organizarea alegerilor la nivel judeţean, pentru că acestea s-au făcut înainte ca organizaţia municipală să se întrunească şi să delege participanţii la conferinţa de alegeri, scrie agerpres.ro.

"Există foruri de conducere în cadrul partidului, domnul Dragnea este preşedinte, dar nu este Dumnezeu. Dacă eşti Dumnezeu, se închină toţi la tine, dacă eşti mai jos, printre sfinţişori, vin alţi sfinţişori să te dea jos", a completat Nicolae Barbu.

Citește și: Sumă colosală! Cât valorează un bun care a aparținut celebrei Marilyn Monroe

Acesta a subliniat că nu se teme nici de alegeri anticipate la Primăria Giurgiu, nici de pierderea mandatului de primar al municipiului dacă îşi va da demisia din PSD. "Până la urmă, rămâne în urma ta ce ai făcut, nu ce ai promis", a conchis Barbu.

Conferinţa judeţeană de alegeri a PSD Giurgiu a fost organizată în 13 septembrie, iar preşedinte al organizaţiei a fost ales senatorul Niculae Bădălău.

Citește și: Lovitură grea pentru cei care au cumpărat mai multe mașini second-hand! Ce se va întâmpla .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.