Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un lider PSD îl dă de gol pe Ludovic Orban: Ce ar sta, de fapt, în spatele refuzului de a acorda unei comune din Teleorman bani din Fondul de rezervă

Cristi Barbu

Ministrul Lucrărilor Publice, Dezvoltării şi Administraţiei, Ion Ştefan, a propus, marţi, în debutul şedinţei de guvern, patru proiecte privind alocarea unor sume din Fondul de rezervă bugetară pentru mai multe localităţi, dar prim-ministrul Ludovic Orban l-a refuzat pe cel referitor la comuna Suhaia, din judeţul Teleorman.

Inițial s-a speculat că motivul refuzului ar fi acela că localitatea este din Teleorman, un fief al PSD. Însă, unul dintre liderii PSD, Daniel Suciu, fost ministru al Dezvoltării, a venit cu noi detalii. Primarul comunei Suhaia este Polixenia-Georgiana Barbu. Aceasta este nimeni alta decât soția secretar general adjunct al Guvernului, Costel Barbu, fost primar al comunei Suhaia, până când a fost declarat, în 2013, incompatibil de ANI.

Citește și: Rareș Bogdan, replică dură pentru Marcel Ciolacu: V-a dat Dragnea lecții de comunicare din închisoare?

”Voi chiar vă puneți poalele în cap direct în ședința de Guvern? Ministrul Ștefan cere bani pentru comuna condusă de soția secretarului general al Guvernului, premierul zice pas. Adică doamna Barbu cere bani de la ministrul Ștefan, problema ajunge la SGG, unde adjunct este domnul Barbu, chiar soțul, iar Orban strică ploile. Probleme, ceva, pe la împărăție? Sau ați zis că e prea de tot să o faceți live?”, e mesajul lui Suciu.

Trebuie precizat că propunerea ministrului Ștefan a făcut parte din actele normative aflate pe ordinea suplimentară, de care premierul ar fi putut afla abia în clipa prezentării lor și nu anterior.

Citește și: Fosta șefă TAROM, anchetată! Ce ar fi făcut cu banii pe care îi primea de la companie .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.