Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un lider USR a minţit că a fost la protestul anti-PSD de la Galaţi

rodeanu

4.000 de gălăţeni au protestat sâmbătă, 11 mai, împotriva PSD la Galaţi tocmai cu ocazia mitingului organizat de social-democraţi, la care a fost prezent şi Liviu Dragnea. Toate partidele de Opoziţie din Galaţi şi-au anunţat prezenţa la respectiva contramanifestaţie, pe care au descris-o drept o ruşine pentru oraşul de pe Dunăre.

Cu protestul de la Galaţi s-a lăudat şi preşedintele organizaţiei judeţene a USR, deputatul Bogdan Rodeanu. Acesta a dat share pe Facebook unei postări a USR Galaţi în care scrie „Am fost astăzi acolo!” Numai că Rodeanu a fost prea ocupat pentru a merge la protestul anti-PSD de la Galaţi, încercând însă să inducă în eroare internauţii. Mai mult decât atât, Rodeanu a purces la ştergerea tuturor comentariilor internauţilor care îi reproşau că minte că a participat la protest, lăsând doar aprecierile pozitive ale celor care îl felicitau pentru gestul de a merge la manifestaţie.

De altfel, în imaginile de pe pagina oficială a USR Galaţi, deputatul Rodeanu nu este nicăieri de găsit, apărând doar un grup de tineri susţinători ai partidelor lui Cioloş şi Barna.

Bogdan Rodeanu a cunoscut partea sa de controverse. Liderul USR a iniţiat două proiecte legislative alături de PSD în scurta sa carieră de deputat. Ultimul în februarie 2019, care presupunea acordarea de atribuţii suplimentare Jandarmeriei, proiect care se bucura şi de susţinerea ministrului de Interne, Carmen Dan. În cazul ambelor legi, după apariţia unor scandaluri mediatice, Bogdan Rodeanu şi-a retras semnătura de pe iniţiativele parlamentare.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.