Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un lider USR-PLUS confirmă nemulțumirile lui Cîțu: 'Micile necăjeli, să spun așa, pot fi rezolvate printr-un telefon'

Inquam Photos / Octav Ganea
Florin Cîțu

Modul de funcționare al Coaliției de guvernare este „un dans în trei” și pe măsură ce lucrurile avansează este normal că nu toți din partide sunt 100% de acord, a spus Ionuț Moșteanu, liderul deputaților USR PLUS, despre informațiile privind nemulțumirile lui Florin Cîțu.

Micile necăjeli din coaliția de guvernare pot fi rezolvate printr-un telefon sau o discuție, declară la RFI liderul deputaților USR PLUS, Ionuț Moșteanu, comentează informațiile pe surse potrivit cărora premierul Florin Cîțu s-ar fi arătat nemulțumit în ultima ședință a conducerii PNL de unii miniștri ai USR PLUS, informează Mediafax.

„Am făcut pași solizi în fiecare zi, de când am stabilit că mergem împreună în această guvernare, astfel încât să lucrăm la toate mecanismele de funcționare ale coaliției. Bineînțeles, e un dans în trei și pe măsură ce vom merge înainte cu treaba și cu munca, vor mai fi momente în care nu vom fi toți 100% de acord, fiecare cu fiecare, însă important este să lucrăm bine împreună și să ducem planul de guvernare la capăt și asta vom face, indiferent că vor mai fi supărări mai mici, mai mari, indiferent cât ne va ataca Opoziția”, spune Ionuț Moșeanu, care nu confirmă existența unor tensiuni în coaliție, între PNL și USR PLUS.

Citește și: Vlad Voiculescu explică haosul de la Balș: ‘Hârtiile cu aparținătorii victimelor erau în spital, iar Poliția a sigilat clădirea!’

Întrebat dacă premierul Florin Cîțu are motive să fie nemulțumit de miniștrii USR PLUS, deputatul a răspuns: „Nu văd nici un motiv, colegii mei lucrează la turație maximă, acum își definitivează practic cabinetele, au mai fost schimbări în câteva ministere și colegii sunt dedicați, dacă vreți, 24 din 24, șapte zile din șapte, acestei guvernări, nu văd nici un motiv de nemulțumire. Cu siguranță că micile necăjeli, să spun așa, pot fi rezolvate printr-un telefon sau printr-o discuție”.​

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.