Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un localnic din Maramureș, care a îndemnat oamenii să participe la slujba de Înviere, este cercetat penal pentru instigare

lumina

Un cetăţean din oraşul maramureşean Borşa, care a îndemnat localnicii, pe o reţea de socializare, să participe la slujba de Înviere, este cercetat penal pentru instigare, a anunţat, marţi, Parchetul de pe lângă Judecătoria Vişeu de Sus.

Conform aceleiaşi surse, dosarul penal, având ca obiect săvârşirea infracţiunii de instigare publică, a fost înregistrat la data de 12 aprilie, potrivit Agerpres.ro.

Citește și: Un bărbat din Suceava, aflat la cules de sparanghel în Germania a murit

"În fapt, Poliţia oraşului Borşa s-a sesizat din oficiu, la data de 12.04.2020, relativ la săvârşirea acestei infracţiuni, ca urmare a faptului că, pe reţeaua de socializare Facebook, a apărut o postare, pe profilul unei persoane domiciliată în oraşul Borşa, prin care se îndemna publicul să participe la Slujba de Înviere din data de 19.04.2020, menţionându-se : "Nu vor putea să ne amendeze sau să ne aresteze dacă suntem toţi uniţi! Dă-o mai departe!'", se precizează în comunicat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.