Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un manelist celebru a fost prins beat la volan: A vrut să ofere 200 de euro mită polițiștilor / UPDATE: Despre cine este vorba (surse)

Facebook
mita politie

Un manelist beat a depășit pe linia continuă, cu 112 km/h, pe o șosea din județul Sibiu, și a vrut să mituiască polițiștii cu 200 de euro.

UPDATE: Surse judiciare au declarat pentru stiripesurse.ro că ar fi vorba despre cântărețul Puișor de la Mediaș.

Lucrătorii de poliție judiciară din cadrul Direcției Generale Anticorupție Sibiu, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu, au prins în flagrant, duminică, o persoană în vârstă de 28 ani, care a dat 200 de euro unui echipaj de poliție, cu scopul de a-i determina pe agenți să nu dispună măsurile legale ca urmare a constatării unor contravenții la regimul rutier, conform Mediafax.

Autoturismul a fost oprit în trafic după ce a făcut o depășire pe linie continuă, având viteza de 112 km/h în localitate, iar după testarea șoferului cu aparatul etilotest polițiștii au constatat că era beat, fiind înregistrată o valoare de 0.52 mg/l alcool pur în aerul expirat, conform unui comunicat DGA.

Șoferul a remis agenților suma de 200 de euro pentru ca aceștia să nu dispună măsurile legale pentru depășirea pe linie continuă și depășirea regimului legal de viteză.

Momentul a fost înregistrat cu dispozitivul tip body-cam din dotarea unuia dintre membrii echipajului.

Cei doi agenți de poliție au sesizat fapta Serviciului Județean Anticorupție Sibiu, iar lucrătorii de poliție judiciară l-au prins în flagrant pe șofer.

Acesta a fost condus la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu pentru continuarea cercetărilor.

Surse judiciare au declarat pentru MEDIAFAX că este vorba despre un manelist celebru.

Numai în ultima săptămână, polițiștii din Inspectoratul General al Poliției Române au sesizat la Direcția Generală Anticorupție în cinci situații în care li s-au oferit diverse sume de bani cu titlu de mită.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.