Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un mare actor s-a înscris în fostul partid al lui Vadim Tudor: 'Nu se mai poate'

PRM

Unul dintre cei mai mari actori de teatru, dar şi de film din ţara noastră s-a decis să intre în politică. Florin Zamfirescu s-a alăturat Partidului România mare pentru a se implica activ în viaţa politică din România.

"“Nu aş fi intrat în dispute politice, dar nu se mai poate! Am decis să mă implic în politică pentru că mesajul pe care simt nevoia să-l transmit este un apel la normalitate. Noi trăim într-o anormalitate permanentă şi cred că majoritatea populaţiei României stă într-o atitudine dezamăgită, aşteptând să se întâmple ceva ca să poată ieşi din amorţeală”, a declarat Florin Zamfirescu, în noua sa calitate de Purtător de Cuvânt al PRM, precinzând că “noi trebuie să oferim încredere celor 50% de nevotanţi care stau acasă şi care nu mai doresc să facă efortul de a alege”.

Citeşte şi: Cel mai mare aparat de zbor din lume s-a prăbuşit / VIDEO

În opinia reprezentantului PRM, cei care sunt dezamagiţi de guvernările care au condus spre dezastru România vor avea posibilitatea la alegerile parlamentare din acest an să aibă o alternativă reală la actuala clasă politică. “Şansa noastră este masa de votanţi adormiţi. Asta este efortul care trebuie să-l facem. Şi din acest motiv mă angajez să transmit mai departe, să conving oamenii de forţa fabulosă pe care o au, doar votând. Vă daţi seama că efortul este minim: doar un vot!”, a adăugat Florin Zamfirescu, considerând că dacă pentru ei apare o speranţă, în mod sigur ei vor fi capacitaţi. Făcând apel la spiritul naţionalist şi al mesajului patriotic pe care, de-a lungul timpului, Partidul Romania Mare l-a susţinut prin preşedintele Corneliu Vadim Tudor, Florin Zamfirescu işi aminteşte de adepţii PRM, care acum sunt în aşteptare, precum şi de spirtul naţionalist al acestora.

Citește și: Galaxy Note 7 va ajunge mai târziu pe piață: Ce s-a întâmplat

Maestrul Florin Zamfirescu şi-a amintit cu emoţie de Corneliu Vadim Tudor, pentru care a avut un mare respect şi pe care l-a apreciat pentru patriotismul de care a dat dovada şi cu care a avut o relaţie personală strânsă, aceştia fiind, cu ani în urmă, colegi de armată. “Ne ferim cu toţii de termenul “naţionalist”. Păi ei ne obligă să gândim aşa! Ne bagă pe o direcţie în care să ne simţim vinovaţi că ne iubim ţara, că ne iubim parinţii, că ne iubim cimitirul, că ne iubim bunicii şi tradiţiile. Suntem patrioţi, toţi cei care gândim aşa”, afirmă Florin Zamfirescu, făcând aluzie la patriotismul pe care alte naţiuni îl deţin.

CITEŞTE AICI COMUNICATUL PRIN CARE FLORIN ZAMFIRESCU ANUNŢĂ INTRAREA ÎN PRM

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.