Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un mare baron PNL, aproape de condamnare: Procurorii au cerut închisoare cu executare

puscarie catuse

Oamenii legii vor "să îngroape" un mare baron PNL. Procurorii au cerut condamnarea cu executare a lui Sorin Frunzăverde şi Ionesie Ghiorghioni!

Citește și: FABULOS Peţire în direct la Antena 3 pentru liderul Mișcării Populare de la Giurgiu

La termenul de astăzi al procesului în care preşedintele Consiliului Judeţean Caraş-Severin, Sorin Frunzăverde, şi fosta lui mână dreaptă, Ionesie Ghiorghioni, au fost judecaţi pentru neregulile din campania electorală prezindenţială din 2014, a fost adus martorul principal, Darian Ciobanu, pentru declaraţii suplimentare. La sfârşitul acestor declaraţii, procurorul anticoprupţie Lucian Dolcu a cerut condamnarea la închisoare cu executare a celor doi inculpaţi. Avocaţii au pledat pentru achitarea clienţilor lor, susţinând că Sorin Frunzăverde a acţionat de o manieră politică într-o campanie electorală. Deliberarea va avea loc cel mai probabil luni, 18 ianuarie, după cum a cerut preşedintele completului de judecată, spun cei de la argumentcs.

Citeşte şi: Ion Cristoiu o face praf pe Raluca Prună de la Justiţie: Ce dezvăluiri face despre ea

La sfârșitul procesului în care au fost judecați președintele Consiliului Județean Caraș-Severin, Sorin Frunzăverde, și fostul vicepreședinte al CJ, Ionesie Ghiorghioni, pentru săvârşirea infracţiunii de folosire a influenţei în vederea obţinerii unui folos necuvenit, președintele completului de judecată le-a precizat celor doi inculpați cele trei variante de pedeapsă pe care le poate lua instanța împotriva lor: pedeapsă cu executare, pedeapsă cu suspendarea executării și achitare. Conform procedurii, judecătorul a vrut să afle dacă inculpații sunt de acord sau pot să presteze muncă în folosul comunității în cazul unei pedepse neprivative de libertate.

Citește și: Mesajele de dragoste dintre lordul drogurilor și actrița din telenovele care a contribuit la arestarea sa

Sorin Frunzăverde a exclus o astfel de posibilitate în acest moment, din cauza bolii de care suferă de mai mult timp. În schimb, fostul vicepreședinte al Consiliului Județean Caraș-Severin, și-a dat acordul bucuros, numai să scape de pușcărie. Ionesie Ghiorghioni a mărturisit că este gata să facă acest lucru în slujba comunității pe care susține că a servit-o aproape 20 de ani. În cazul în care se va ajunge într-o astfel de situație, cel mai probabil, Ghiorghioni va presta o astfel de muncă la Oțelu Roșu, acolo unde îl va repartiza conducerea primăriei.

Citește și: E frumoasă de pică, dar a fost prinsă luând mită: Cum arată jurnalista-psiholog de la spitalul din Oradea

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.