Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un mare cotidian naţional îşi cere scuze după o gafă de proporţii. L-au confundat pe Trump

Cotidianul El Nacional din Republica Dominicană a prezentat scuze după ce l-a confundat pe actorul american Alec Baldwin, care îl satirizează frecvent pe preşedintele Donald Trump la televiziunea americană, cu Trump însuşi, relatează luni agenţia DPA, conform agerpres.

Vineri, El Nacional a publicat pe pagina 19 poza actorului Alec Baldwin dintr-un scheci TV lângă o fotografie cu premierul israelian Benjamin Netanyahu. Articolul de vinerea trecută era despre coloniile israeliene şi în legendă se spunea că în fotografie este Trump.

Citeşte şi: Şase avioane de luptă şi 30 de tancuri ruseşti ajung la graniţele României

Cotidianul a afirmat că poza a fost trimisă în aceeaşi zi de către Associated Press cu numele actorului şi informaţii despre programul satiric de televiziune ''Saturday Night Live'', în care Baldwin îl interpretează frecvent pe Trump.

''El Nacional le prezintă scuze cititorilor şi tuturor celor care s-au simţit afectaţi de către publicaţie'', scrie sâmbătă ziarul din Republica Dominicană.

Baldwin l-a interpretat pe Trump în ''Saturday Night Live'' de la alegerile primare de anul trecut destinate nominalizării candidatului prezidenţial al Partidului Republican.

Trump şi-a exprimat nemulţumirea în legătură cu interpretarea lui Baldwin, spunând că impresiile frecvente ale lui Baldwin despre el ''miros urât''.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.