Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un mare scandal stă să BUBUIE în PNL: favorit de pe lista cu miniștri din cabinetul Orban, denunțat la DNA

PNL siglă

Un nou scandal stă să bubuie în PNL. Unul din deputații favoriți pentru a ocupa un post de ministru, la Dezvoltare sau Interne, Laurențiu Loreanu, ar putea fi incompatibil. Asta pentru că pe numele său datează un denunț vechi de câțiva ani, în care sunt semnalate o serie de afaceri suspecte făcute pe vremea când Loreanu era primar în Roman.

Printre apropiații lui Loreanu se numără Elena Udrea și Elena Băsescu.

Citește și: ULTIMĂ ORĂ - Trupele speciale ale Poliției române au DESCINS la hoții și tâlharii de pe drumuri și autostrăzi

"Fiind de partea pedeliștilor, Leoreanu a atras milioane de lei din fonduri nerambursabile, pentru realizarea unor lucrări pe raza municipiului Roman. Numai că răutăcioșii spun că din sumele aduse de la București, fostul edil ar fi fost generos atât cu el, dar și cu apropiaţii săi, care au beneficiat, din plin, de contracte. S-a spus că și-a ajutat apropiații și colegii de partid să cumpere terenuri la prețuri subevaluate. De asemenea, într-un denunț anonim care a ajuns și pe masa autorităților se arată că fostul primar ar fi girat afacerile în domeniul publicitar ale unuia dintre fii și ar fi favorizat firmele prietenilor pentru a incheia diverse contracte. Toate acestea, dar și multe altele, sunt cuprinse într-un document care a ajuns la Poliție, SRI, DNA și presă. Știm că ziariștii, cu foarte mici excepții, nu au dat atenție subiectului. Nu știm ce au făcut structurile, pentru că, oficial, nu spun dacă a fost sau nu anchetat, iar dacă da, care a fost rezultatul cercetărilor", scrie Atacul.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.