Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un medic ATI s-a sinucis în București - Cazul a fost preluat de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti (UPDATE)

dpa-news.de
medic spital doctor

UPDATE: Procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti anchetează cazul medicului de la Spitalul 'C.C. Iliescu', care a fost găsit decedat vineri, în timp ce se afla la serviciu.

Bărbatul, în vârstă de 59 de ani, a fost găsit inconştient, ulterior fiind declarat decesul.

''La data de 12 aprilie 2024, Poliţia Capitalei - Secţia 7 Poliţie a fost sesizată despre faptul că un bărbat, în vârstă de 59 de ani, care se afla în timpul serviciului la o unitate medicală situată în Sectorul 2, a fost găsit inconştient. În pofida eforturilor cadrelor medicale, a fost declarat decesul acestuia'', a informat Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti (DGPMB).

Potrivit unor surse judiciare, bărbatul era medic la Spitalul 'C.C. Iliescu' din Capitală.

Cazul a fost preluat de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti, împreună cu Serviciul Omoruri din Poliţia Capitalei, în vederea stabilirii cu exactitate a circumstanţelor în care s-a produs evenimentul.

Trupul neînsufleţit a fost transportat la Institutul Naţional de Medicină Legală, pentru efectuarea necropsiei.

*

Un medic ATI de la Institutul de Urgenţă pentru Boli Cardiovasculare 'Prof.Dr. C.C. Iliescu', din cadrul Institutului Fundeni din Capitală, s-a sinucis, vineri dimineață.

„Era unul din lupii tineri care promitea enorm. A fost un șoc pentru noi. Este încă o victimă pe altarul acestei specialități care este dovedită ca fiind profesia cea mai grea din toate meseriile din lume, are cea mai mare rată a suicidului și depresiilor”,a declarat vineri, la Antena 3, președintele Societății Române de Anestezie și Terapie Intensivă, Dorel Săndesc.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.