Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un medic de la Spitalul Floreasca LOVEȘTE și refuză să trateze un pacient: Asistenta se lăuda că are o pilă la rând/VIDEO

Costin Teodorescu, pacient la Spitalul Floreasca, l-a filmat de doctorul Bogdan Mehedințu în timp ce îl brusca și refuza să-l trateze. Teodorescu susține că venise la spital cu o infecție la picior și a așteptat la rând, dar doctorul a preferat să preia alți pacienți înaintea lui pentru că aceștia veneau cu ”recomandare” din partea asistentei sale.

Citește și: Adriana Săftoiu, episod HALUCINANT în traficul din București: SPP și Poliția au creat HAOS

”România. București. 2019 #share

Domnul din imaginile de mai jos se numeste DR. BOGDAN MEHEDINTU
MEDIC SPECIALIST ORTOPEDIE- TRAUMATOLOGIE, medic la Spitalul FLOREASCA, la care am ajuns astazi cu o infectie la picior. Pentru ca l-am rugat frumos sa ma respecte atunci cand mi-a venit randul, iar el dorea sa consulte un alt pacient care venise ca si mine cu o problema la picior, dar care era “pila” asistentei lui, doamna laudandu-se in gura mare cu acest lucru, cei doi m-au dat afara, vorbindu-mi foarte urat, chiar domnul doctor avand un comportament ca cel din imaginile de mai jos. Da, mi-a aruncat telefonul la cosul de gunoi, Mi-A SUCIT mana, si mi-a vorbit extrem de agresiv, spunandu-mi ca la el in spital el face legea, iar pe mine ma va consulta cand va avea chef si daca va avea chef! Totodata, parerea celorlalti pacienti care asteptau o aveti mai jos!

*din fericire, pana acum, am intalnit foarte multi medici pe care ii iubesc si carora le port un deosebit respect. De aceea pot sa spun cu mana pe inima ca nu asa trebuia sa va purtati domnule doctor. Slava Domnului, pentru mine sunteti un caz izolat cu care sper sa nu ma mai intalnesc!

#share sa se vada si EL”, scrie Costin Teodorescu.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.