Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un medic de la un spital de Psihiatrie din Iași cere 1.000.000 de euro despăgubiri Ryanair pentru că a ratat un concert Aerosmith

descopera.ro
medic iasi concert despagubiri

Sumă record cerută de un medic, cu titlul de despăgubiri, companiei Ryanair. Bărbatul susține că din cauza companiei de zbor a ratat o cursă spre un concert al trupei Aerosmith programat pentru  30 mai 2017 in Berlin . Omul spune că evenimentul l-a marcat emoțional extrem de grav.

Medicul Adrian Mihai Darie, de la Spitalul de Psihiatrie Socola, sustine in plangerea inaintata judecatorilor ca si-a cumparat din timp biletul de avion, achitand 650 de euro dar nu a mai putut ajunge la timp din cauza unei greve. Adrian Darie ar fi trebuit sa plece cu o aeronava Ryanair de pe Aeroportul Otopeni. „Ajungand in Aeroportul Otopeni, Ryanair a anulat zborul motivat de o greva de 2 ore fiind singura companie care a procedat in acest fel. Datorita acestei anulari a zborului au fiind un fan infocat al trupei Aerosmith care a sustinut ultimul concert din cariera la Berlin eu am pierdut sansa de a-i vederea performand. Desi am incercat sa aflu care au fost motivele anularii zborului serviciul clienti al Ryanair a fost mai mult de natura sa ma induca in eroare decat sa ma lamureasca”, a aratat Adrian Darie in cererea sa, conform Dezvăluirea.ro.

Citește și: Victor Ponta, BOMBĂ cu CEAS - Anunță suspendarea finanțării de la stat pentru partide: 'Bugetul pe 2019 e un fake'

Acesta solicita ca instanta sa oblige Ryanair sa-i plateasca suma totala de 1.000.650 euro din care 1.000.000 euro daune morale si 650 euro daune materiale (contravaloarea biletului de avion).

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.