Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un medic MITRALIAZĂ parlamentarii să adopte URGENT certificatul verde: Măi ăștia care transpirați de grija poporului

Adevarul.ro
paul ichim

Medicul chirurg Paul Ichim cere oprirea slujbelor în biserici, timp de câteva săptămâni. În caz contrar, bisericile vor rămâne fără enoriași: „și așa unii adaptați vremurilor, au inventat e-acatiste”, scrie medicul.

„Măi ăștia care transpirați de grija poporului, votați urgent chestia cu certificatul verde, nu mai faceți prin Parlament figurație. Se moare la greu prin țară, puteți face discriminare după gândirea dacilor liberi inconștienți”, scrie pe Facebook chirurgul gălățean Paul Ichim.

Acesta face referire la situația din Australia, unde se iese din carantină după aproape 300 de zile „și nu s-au mai dat atât cu fundul de pământ”. „Opriți câteva săptămâni și slujbele în biserici și tot felul de mese de părtăşie, unde nu se respectă mai nimic, altfel o să rămână bisericile fără enoriași și așa unii adaptați vremurilor, au inventat e-acatiste”, scrie medicul. Certificatul verde nu este necesar în biserici, spre deosebire de alte instituții în care pot intra doar persoanele vaccinate sau trecute prin boală. Raed Arafat spunea că s-a decis astfel pentru că „această activitate este una esențială dintr-un anumit punct de vedere, cum este să te duci la alimentară sau la farmacie”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.