Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Un membru CNA s-a autosesizat în scandalul Gâdea vs. Dancă: 'Contribuie la perpetuarea unui climat de ură şi dezbinare'

SONY DSC

Un membru CNA  s-a autosesizat, după ce Mihai Gâdea l-a dat afară din platoul emisiunii Sinteza Zilei pe purtătorul de cuvânt al PNL, Ionel Dancă.

Citește și: SCANDALOS: Primar PSD, condamnat pentru pornografie INFANTILĂ, trimis să muncească la GRĂDINIȚĂ sau la ȘCOALĂ

Dorina Rusu a anunţat că s-a autosesizat în acest caz. „Ca membru CNA, consider că este foarte grav că un moderator (în acelaşi timp director de televiziune) îşi permite să aibă o asemenea atitudine faţă de un invitat care are o părere diferită de a sa şi de a postului de televiziune pe care îl conduce. O asemenea atitudine, din partea unui post cu mare audienţă cum este Antena 3, contribuie la perpetuarea unui climat de ură şi dezbinare în societatea românească. Potrivit art 67 din Decizia 220 privind Codul de reglementare a conţinutului audiovizual, moderatorii nu trebuie să profite de apariţia lor constantă în programe într-un mod care să contravină exigenţelor de asigurare a imparţialităţii“, a explicat Dorina Rusu, informează Adevărul.ro.

După mai multe schimburi de replici acide pe parcursul emisiunii, după ora 23.00 s-a dezbătut declaraţia şefei ÎCCJ despre ratificarea Convenţiei pentru Drapturile Omului. Gâdea a amintit faptul că Tarcea, actual preşedinte al Curţii Supreme, a fost secretar de stat în Ministerul Justiţiei în mandatul Rodicăi Stănoiu. Ionel Dancă a catalogat paralela ca "o manipulare specifică Antena 3". Enervat de remarca lui Dancă, Mihai Gâdea a a cerut să-i fie tăiat microfonul. "Tăiaţi-i microfonul. Puteţi să rămâne sau puteţi pleca", a afirmat Gâdea. Reprezentantul PNL s-a ridicat în picioare pentru a pleca din studio, reproşându-i lui Gâdea: "Distrugeţi o ţară!". "Tăiaţi-i microfonul! Ieşiţi afară! Vreţi să vă scot cu bodyguarzii?", a afirmat Gâdea, în timp ce Ionel Dancă repeta "Distrugeţi o ţară!".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.