Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un meteorit a explodat deasupra oraşului Phoenix

sua armata

Lumina strălucitoare, însoţită de o bubuitură puternică, ce a fost observată pe cerul oraşului Phoenix, Arizona (SUA), joi dimineaţa, reprezintă explozia unui meteorit care a intrat în atmosfera terestră cu o viteză de mii de kilometri pe oră, conform lui Laurence Garvie, cercetător la Centrul pentru Studiul Meteoriţilor din cadrul Universităţii de stat din Arizona, scrie portalul msn.com.

.

Conform lui Garvie, lumina puternică de pe cer nu provenea de la o ploaie de meteoriţi, ci mai degrabă de la prăbuşirea unei singure roci cosmice care s-a intersectat cu Terra.

 

Înregistrarea video arată că cerul a devenit brusc luminos şi din ce în ce mai strălucitor. A urmat o bubuitură puternică ce a trezit mulţi localnici din somn. Apoi lumina de pe cer a scăzut în intensitate.

 

Unul dintre martori, o femeie din Snowflake, statul Arizona, a povestit că s-a trezit din cauza unui zgomot foarte puternic, crezând că cineva încearcă să intre în locuinţa sa. Ea a verificat ce arată camera de filmat din faţa uşii locuinţei cu ajutorul unei aplicaţii de pe telefonul mobil şi a văzut o explozie intensă de lumină pe cer, conform Agerpres.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.