Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un miliard de euro pentru irigații

daniel-constantin-pentru-refacerea-infrastructurii-de-irigatii-este-nevoie-de-1-4-miliarde-de-euro-281133-1

daniel-constantin-pentru-refacerea-infrastructurii-de-irigatii-este-nevoie-de-1-4-miliarde-de-euro-281133-1Daniel Constantin, fostul ministru al Agriculturii și vicepreședinte ALDE, declară că miliardul de euro pentru irigații a devenit o certitudine pentru perioada 2016-2020, „indiferent de partid sau de ministru”.

Fostul ministru al Agriculturii susține că publicarea Legii irigațiilor în Monitorul Oficial garantează existența fondurilor pe perioada 2016-2020, indiferent de apartenența politica a celor care vor conduce în anii viitori Ministerul Agriculturii.

„Prins cu predarea documentelor către noul ministru, nu am remarcat că Legea irigaţiilor a fost promulgată şi publicată în Monitorul Oficial încă din 12 noiembrie. Am lucrat mult alături de colegii din minister şi Comisia de agricultură pentru a avea cea mai importantă lege pentru sector. Miliardul de euro este astăzi o certitudine. Este mai mult decât un acord politic. Este o lege care garantează fermierilor că, indiferent de partid sau ministru, sumele vor exista din 2016 până în 2020.”, este declarația fostului ministru pe contul personal de Facebook.

Prin publicarea acestei legi în Monitorul Oficial se garantează și alocarea a aproximativ 1.000 de noi locuri de muncă pentru Agenția Națională pentru Îmbunătățiri Funciare.

Sursa Foto: ziuanews.ro

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.