Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un milionar dezvăluie scamatoria mortală în care au fost atrași cei cinci bărbați să urce în submarin: 'Este mai sigur decât traversarea străzii'

titan

Directorul executiv al submarinului Titan oferea bilete la preț redus unui milionar, susținând că excursia, care s-a dovedit a fi sortită eșecului, "era mai sigură decât traversarea străzii”.

Jay Bloom, un finanțator din Los Angeles, a dezvăluit mesaje între el și Stockton Rush, în care acesta din urmă îi oferea bilete pentru a se scufunda la epava Titanicului folosind Titan, la un preț redus. Bloom a refuzat biletele, fiind îngrijorări din cauza siguranței, informează Mediafax.

Jay Bloom a exprimat îngrijorări cu privire la siguranța acestei călătorii înaintea expediției programate pe 18 iunie. Cu toate acestea, Rush a încercat să-l convingă pe Bloom că scufundarea era "mai sigură decât traversarea străzii", susținând că nu s-a înregistrat nicio accidentare într-un submarin nemilitar în ultimii 35 de ani, relatează Insider.

Stockton Rush a apărat designul submarinului Titan, afirmând că reglementările excesive au împiedicat inovația și că asumarea riscului face parte din viață.

Context

Submersibilul Titan, care avea la bord 5 oameni și mergea în adâncurile Oceanului Atlantic spre epava Titanic, a suferit o „implozie catastrofală”. La acele adâncimi, submersibilul era supus unei presiuni uriaşe, când chiar şi cel mai mic defect structural putea fi dezastruos, au declarat experți citaţi de CNN. Joi, un contraamiral a anunțat că submersibilul a suferit o „implozie catastrofală”, ucigându-i pe toți cei cinci oameni aflați la bord. Submersibilul a fost localizat la aproximativ 400 de metri de epava Titanicului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.