Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un militar a alergat 600 de kilometri, între Galaţi la Satu Mare, pentru o poliţistă diagnosticată cu leucemie acută

Agerpres
pas alergare

Laurenţiu Cobzaru este militar şi a finalizat, vineri, o cursă de peste 600 de kilometri între Galaţi şi Satu Mare. Caporalul a alergat pentru o tânără poliţistă diagnosticată cu leucemie şi un copil grav bolnav. După aproape șapte zile, Laurenţiu a ajuns la Satu Mare

Laurenţiu Cobzaru a plecat din Galaţi, în alergare, în dimineaţa de 20 iunie. Vineri, după mai bine de 600 de km alergaţi şi aproape o săptămână în care a dormit în maşină, a ajuns la Satu Mare, potrivit mediafax.ro.

Citește și: Silviu Mănăstire spulberă anchetele lui Tolontan referitoare la mafia care acționează în colaborare cu Poliția Locală Sector 4: ‘Pistol cu apă’

Militarul a alergat pentru a o ajuta pe Elena Ramona Ţoapă, o poliţistă de 20 de ani diagnosticată cu leucemie acută la scurt timp de la angajare, dar şi în memoria unui băieţel din Brăila.

Laurenţiu are 36 de ani şi nu este la primul maraton umanitar. În 2019 a mai alergat 260 de km, de la Galaţi la Bucureşti.

„A fost foarte bine, ca alergare şi timp m-am încadrat perfect, fiindcă am încercat să mă încadrez în 10 km pe oră. Dar nu-i importantă alergarea cât e cauza. Eu pentru Ramona am alergat. Şi a fost şi în memoria lui Nicolas, un băieţel din Brăila care a decedat, chiar îmi pare rău”, a spus Laurenţiu Cobzaru.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.