Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un ministru demisionar 'îl ia la ţintă' pe Sorin Grindeanu: 'Şi-a pierdut licenţa de zbor'

Inquam Photos / Octav Ganea
Sorin Grindeanu

Criza politică din ţara noastră e din ce în ce mai intensă. Conducerea PSD se pregăteşte să depună şi să citească moţiunea de cenzură, iar premierul Sorin Grindeanu e luat la ţintă de unul dintre foştii săi subordonaţi. Ministrul demisionar al Mediului de Afaceri lansează un atac dur la adresa premierului care nu se vrea plecat de la Palatul Victoria. Petrescu îl ironizează pe Grindeanu şi îi transmite că trebuie să plece.

Citeşte şi: Zi nebună la Parlament: Aleşii PSD şi ALDE, convocaţi pentru moţiunea de cenzură

"Materializarea Programului de Guvernare rămâne pentru mine principala misiune ministeriala. Romanii NU au votat in decembrie 2016 premieri, miniștri, secretari generali sau de stat - AU VOTAT o coaliție politica si un Program de Guvernare.

Se sparge FRONTUL lui Grindeanu de la Timiș: lovitură neașteptată din propriul FIEF

M-am alăturat in ianuarie 2017 unui cabinet guvernamental cu misiunea îndeplinirii măsurilor fiscale, economice, administrative menite sa transforme Romania intr-o țara de unde sa nu ne mai dorim sa găsim modalitati sa plecam. Rămân consecvent acestui deziderat in ciuda tentativei de deturnare a traiectoriei pe care am stabilit-o la preluarea mandatului. In ianuarie 2017 ne-am urcat intr-un avion cu destinația "îndeplinirea Programului de Guvernare" girat de votul romanilor. Acum, echipajul responsabil a ales sa renunțe la acest zbor, in condițiile in care se apasă pe manșa intr-o direcție necunoscuta și neasumata in fata romanilor. Îmi îndeplinesc atribuțiile pentru care am fost învestit și o voi face in continuare cu maxima seriozitate pana când demisia mea isi va produce efectele! O fac sub imperiul conștiinței și a responsabilității asumate in momentul in care am acceptat sa implementez parte a Programului de Guvernare și nu la îndemnuri și amenințări ale unui pilot care și-a pierdut licența de zbor. Mediul de afaceri nu e interesat de cine e ministru sau premier - este interesat sa livram ce am promis", a scris Petrescu pe facebook.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.