Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un ministru din cabinetul Cioloş,surprins în ipostaze incendiare:Ce face Anca Dragu în timpul liber

cancan.ro
Anca Dragu restauran 3

La asta nu ne-am fi aşteptat niciodată. Unul dintre miniştrii lui Dacian Cioloş a fost surprins în ipostaze incredibile. Şi nu orice ministru. Chiar cel al finanţelor. Paparazzi de la cancan au prins-o pe doamna de la finanţe în compania unui prieten vechi.

Şocantă nu a fost întâlnirea întâlnirea în sine cu un prieten, ci ţinuta doamnei ministru. Aceasta s-a întâlnit, în salonul de fumători din barul hotelului Marriott, cu un bun prieten, de profesie avocat. Doamna Dragu a râs precum o adolescentă la glumele avocatului şi la un moment dat şi-a aprins o ţigară, fiind foarte încântată de întâlnirea avută. Ţigara a fost aprinsă de domnul avocat, foarte fericit de ţinuta sexy a doamnei Dragu. O fustă scurtă, de asemenea foarte atrăgătoare.  În ciuda comportamentului extrem de afectuos al celor doi, chiar intim pe alocuri, excludem din start orice relație de altă natură decât profesională sau pur amicală. Ar fi și culmea, pentru că amândoi sunt căsătoriți, iar oamenii căsătoriți nu fac din astea, că doar se jură în biserică să nu.

Citeşte şi: Acestea sunt LOCURILE SECRETE şterse de pe Google Earth

Distinsul avocat are o nevastă însărcinată în luna a opta cu care locuiește, de altfel, chiar vizavi de hotelul unde s-a văzut cu doamna Dragu. Ministrul Finanțelor, pe de altă parte, are un soț ca-n visul oricărei femei. Marius Dragu are pătrățele ca actorii de Hollywood, este antrenor de înot la o piscină din Bruxelles și face numeroase sporturi, chiar de performanță. Soțul doamnei Dragu a participat inclusiv la ”Iron Man România”.

content-image

 

content-image

 

content-image

 

content-image

sursa foto: cancan.ro

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.