Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un minor afgan, depistat în timp ce încerca să intre ilegal în România prin PTF Giurgiu

urbanizehub.ro
giurgiu dunare

Un minor afgan, în vârstă de 17 ani, a fost depistat de poliţiştii de frontieră în timp ce încerca să intre ilegal în România, prin PTF Giurgiu, ascuns pe osia unui autocamion ce transporta textile din Turcia pentru România şi Serbia, potrivit Agerpres.

"În Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu, pe sensul de intrare în ţară, poliţiştii de frontieră au efectuat controlul specific asupra unui autocamion condus de un cetăţean turc, în vârstă de 38 de ani, care transporta textile din Turcia pentru România şi Serbia. În urma controlului fizic efectuat asupra mijlocului de transport a fost descoperită ascunsă, pe osia semiremorcii autocamionului, o persoană de sex masculin. Persoana în cauză nu deţinea documente de identitate asupra sa. În cadrul cercetărilor, poliţiştii de frontieră giurgiuveni au stabilit că tânărul depistat este cetăţean afgan, în vârstă de 17 de ani. Acesta a declarat că s-a urcat pe osia semiremorcii când se afla pe teritoriul Bulgariei, fără ca şoferul să cunoască acest lucru şi intenţiona să ajungă în Germania", se arată marţi într-un comunicat de presă al ITPF Giurgiu.

Poliţiştii de frontieră au procedat la întreruperea călătoriei persoanei în cauză, iar conform protocolului româno-bulgar, persoana depistată, şoferul şi mijlocul de transport au fost preluaţi de către reprezentaţii Poliţiei de Frontieră Bulgare, în vederea continuării cercetărilor şi dispunerii măsurilor legale ce se impun.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.