Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un minor şi doi tineri, reţinuţi pentru tentativă de furt

catuse politie
"Poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală Bolintin Vale au fost sesizaţi, direct, de către doi bărbaţi, din comuna Cosoba, judeţul Giurgiu, cu privire la faptul că, în noaptea de 19 spre 20 iunie au surprins mai multe persoane în timp ce încercau să pătrundă în locuinţele acestora. În baza sesizării, la faţa locului s-a deplasat echipa operativă, care a constatat faptul că, în noaptea de 19 spre 20 iunie, mai multe persoane necunoscute ar fi pătruns, fără drept, în curtea locuinţei celor doi bărbaţi, de unde ar fi încercat să sustragă un autoturism şi anumite bunuri, iar în momentul în care au fost surprinşi, aceştia au fugit", se arată într-un comunicat de presă, emis marţi, de IPJ Giurgiu.

În urma cercetărilor efectuate şi a probatoriului administrat în cauză, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Bolintin Vale, au fost identificate persoanele în cauză, ca fiind un minor de 17 ani şi doi tineri, de 19, respectiv 22 de ani, din oraşul Buftea, judeţul Ilfov.

Aceştia au fost reţinuţi pentru 24 de ore şi vor fi prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Bolintin Vale cu propuneri procedurale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.